Wilt u een geërfd huis verkopen?

Bij een erfenis heeft u veel te regelen en genoeg zorgen aan uw hoofd. Graag helpen wij om de woning snel te verkopen voordat erfbelastingmoet worden betaald.

Is het echt zo fijn om een huis te erven?

Ten eerste is er natuurlij k het afscheid van iemand. En alle zorgen rondom de afwikkeling. Daarnaast is het belangrijk om te weten of de woning vrij is van hypotheek. Moeten er maandlasten worden betaald? Staat de woning leeg of zitten er huurders in? Elke situatie is anders. Kent u de lusten en de lasten?
We ontzorgen u graag in dit proces.

image 1@2x

Veel voorkomende problemen bij een geërfd huis

Geweldig, een woning geërfd! Maar er blijkt nog een hypotheek op te rusten en u moet de maandlasten gaan betalen. En de fiscus wil graag de erfbelasting afrekenen…. leuke erfenis of toch niet? Zo snel mogelijk verkopen en het geld veilig stellen is belangrijk.

Slechte conditie van het huis?

Moet u de woning verbouwen? Heft u daar tijd voor en zin in? Wij kopen in elke staat omdat investeerders het wél leuk vinden om te verbouwen. Bij een geërfde woning wilt u toch liever geen geld uitgeven, maar de waarde omzetten in geld. Dan zorgen wij daar gewoon voor.

Een geërfd huis verkopen, een lastige kwestie maar niet bij ons.

Lees ons e-book om te kijken of u de erfenis wel moet aanvaarden. En als u met de woning in de maag zit, helpen wij graag om die snel te verkopen. Zonder kosten.

Onze investeerders

Ons netwerk bestaat uit (vaak particuliere) investeerders die een cash bod uitbrengen. Geen voorbehoud financiering dus.