Ouders naar een verpleeghuis en het huis verkopen?

Er is veel t regelen aan een of beide ouders naar een verpleeghuis verhuizen. Ook de verkoop van de woning is een onderdeel van dat proces, waar we graag bij helpen.

Is de woning gedateerd en vallen potentiele kopers daardoor af?

Voor onze investeerders maakt de staat van de woning niet uit. Maakt u zich geen zorgen over verbouwingen of een verwaarloosde tuin. Wij kopen woningen in elke staat.

Wij bieden hulp bij de verkoop van uw woning. Geen bezichtigingen en geen verbouwingen. U wilt de woning van uw ouders graag zo snel mogelijk en zorgeloos mogelijk verkopen.

Het is een intensief proces om ouders te verhuizen en het ouderlijk huis leeg te halen en verkopen. U heeft uw handen vol. Laat ons een handje helpen.

image 1@2x

U hoeft niets te investeren in de woning

Investeerders kijken anders dan particulieren. Wij zijn gewend om woningen op te knappen en weer verkoopbaar te maken. Maakt u zich dus vooral geen zorgen als de woning niet aan de eisen van deze tijd voldoet.

Geen bezichtigingen.

Ook hoeft u niet steeds naar de woning voor bezichtigen. Wij komen één keer. Dat is alles. Daarna nemen we alles van u over. Zonder kosten.

Waarom betaalt u geen kosten?

Wij zijn een netwerk van (veelal particuliere) investeerders en vragen geen fee of courtage. Natuurlijk calculeren we verbouwingskosten of een opknapbeurt in de verkoopprijs in. Maar voor u zijn er verder geen kosten aan de verkoop verbonden.

Referentie

Omdat wij in Breda wonen en het appartement van onze ouders in Rotterdam lag, zagen we op tegen de verkoop en de tijd die het zou kosten om telkens op en neer te rijden.

Maar met Woning Investeerders Netwerk hoefden we maar één middag aanwezig te zijn. Verder werd alles voor ons geregeld, Het was een verademing om zo snel en zonder zorgen te kunnen verkopen, waarbij de verkoopprijs voor de woning zelf hoger lag dan we hadden verwacht.

Prima oplossing!

Familie den Braber, Breda.