Huis verkopen zonder makelaar

Wij geven u gratis advies op maat

U wilt uw woning verkopen zonder makelaar?

Bijvoorbeeld omdat u geen kosten wilt maken. Of geen bezichtigingen wilt. Wij kunnen uw huis verkopen zonder kosten èn zonder bezichtigingen. Inderdaad, wij zijn geen makelaars. Wij plaatsen geen bord in de tuin, komen niet steeds langs met klanten en u betaalt ook geen kosten.

image 1@2x

Huis verkopen met een makelaar

Uw woning verkopen via een makelaar duurt lang en is een onzeker proces. Uw huis moet steeds in orde zijn voor eventuele bezichtigingen. En iedereen weet dat uw huis te koop staat. Wij doen het discreet.

Kunt u uw woning zelf verkopen?

Jazeker kan dat, maar dat is veel werk en bovendien weet u niet waar u potentiële kopers moet vinden. Het kan ook zonder makelaar en nog veel sneller. En dat zonder extra kosten. Wij hebben namelijk een netwerk van investeerders.

Kunt u uw woning verkopen zonder makelaar?

Jazeker! Woning Investeerders Netwerk is een netwerk van (voornamelijk particuliere) investeerders die woningen kopen, verkopen, huren, leasen, … er zijn meerdere opties mogelijk. Investeerders kunnen een contant bod op uw woning uitbrengen, zonder voorbehoud financiering.

Hoe wij helpen zonder makelaar

Wij begeleiden het gehele proces en vinden een investeerder voor uw woning. Omdat u geen makelaar nodig heeft, heeft u ook geen kosten. De investeerder betaalt de kosten van notaris, kadaster etc. Dus verkopen zonder makelaar en zonder kosten.