Wilt u uw huis verkopen zonder restschuld?

Het kan! We leggen het graag aan u uit.

Wat is restschuld?

Als uw nog te betalen hypotheek hoger is dan de waarde van uw woning, dan is er sprake van een restschuld als u wilt verkopen. Bijvoorbeeld wanneer uw huis € 150.000 waard is en uw hypotheek nog € 175.000 bedraagt. U kunt alleen verkopen als u de volledige € 175.000 aflost. Wij kunnen u helpen om zonder restschuld naar uw volgende woning te kunnen.

Minder of geen maandlasten
Wij zorgen dat uw maandlasten verminderen

Verkopen zonder restschuld
Wij zorgen ervoor dat u geen restschuld overhoudt.

Geen dubbele maandlasten
Zeker bij twee woningen wilt u er snel een kwijt.

Geen kosten aan notarissen
Onze investeerders betalen alle kosten. U betaalt niets.

Hoe wij uw huis verkopen zonder restschuld

De afgelopen jaren zijn huizen over het algemeen gedaald in prijs en dus in waarde. En hoewel de markt aantrekt, is nog niet ieder huis verkoopbaar zonder restschuld. Wilt of moet u uw huis verkopen en houdt u een restschuld over? Onze investeerders kunnen uw maandlasten overnemen, zodat u uw geld vrij heeft om naar een andere woning te gaan. Zij zullen de woning verhuren om de maandlasten te dekken. Na een aantal jaren zal de hypotheek dalen en de waarde van de woning stijgen en dan kan de woning verkocht worden zonder restschuld. En inmiddels woont u dan zorgeloos in uw nieuwe huis.

Hoe werkt dat voor u?

Bent u bang dat u de hypotheek niet af kunt betalen als u verkoopt en zit u daarom 'vast' in uw woning? Wij gaan samen met u kijken wat uw maandlasten zijn. Daaronder vallen ook de regionale belastingen en verzekering. Die maandlasten kunnen investeerders overnemen. Zij zullen de woning voor u beheren en verhuren, zodat zij de maandlasten kunnen dekken met de inkomsten uit huur. U heeft uw geld dan vrij om een andere woning te huren. Omdat de hypotheek tijdelijk op uw naam blijft staan, kunt u mogelijk geen volgende woning kopen. Maar wel huren. Zodra de waarde van de woning gestegen is en de hypotheek gedaald, kan de woning worden verkocht zonder restschuld. Vraag ons om vrijblijvend advies want wij zijn hierin gespecialiseerd.